De boomhutten van Artilignum worden gemaakt in alle maten en vormen, en zijn er voor alle leeftijden. Van een verhoogd terras met speelhuisje tot een eigen stekje in de bomen met klimtouw, schommel, hangbrug en heuse death ride, je persoonlijk droomplekje wordt uitgewerkt; met respect voor de natuur.

Spel, ontspanning en avontuur…

Een boomhut, dat is een vleugje magie in eigen tuin. Kinderen creëren er een eigen wereldje, vol avontuur en verbeelding. “Geen enkel kind heeft dezelfde verbeelding. Daarom werken we elke boomhut individueel en op maat uit”, verduidelijkt zaakvoerder Jeff Verhaeghe. “Ik ga zelf bij de klant langs om nadien een eerste ontwerp uit te tekenen. Belangrijk is bijvoorbeeld dat de ouders vanuit de keuken of het terras een duidelijk zicht hebben op de boomhut en kunnen meegenieten. De volledige constructie bouwen we in eigen atelier uit splintervrij grenen, bewerkt met tuinolie in de kleur ‘Artilignum’. Je kinderen veilig buiten laten spelen, binnen de beschermde omgeving van je tuin … Daar is het zowel de ouders als ons om te doen!”

Glijbanen, hangbruggen en zoveel meer…

Wie wat opzoekingswerk verricht, zal verrast zijn door de brede waaier aan mogelijkheden. Ze worden in, rond of onder bomen gebouwd, maar kunnen ook vrijstaand in de tuin worden geplaatst. Extra toestellen maken het speelfestijn pas echt compleet. Glijbanen, klimtouwen, schommels, hangbruggen of een death ride … Je kunt het zo gek niet bedenken!

Tip voor geboorte- of communielijst

“Een boomhut wordt steeds vaker op de geboorte- of communielijst geplaatst”, “Niet zelden starten klanten met een basisopstelling, om die later – wanneer de kinderen wat ouder zijn – uit te breiden met extra speeltuigen, een kraaiennest, bijhuisje of speelse accenten . In een volgende fase wordt het een plaats om in alle rust te studeren of een nachtje met vrienden te kamperen in eigen tuin.”
De helft van de boomhutten komt te staan bij gezinnen, de andere helft bij de grootouders.  Dit is opvallend. Veel grootouders willen graag dat hun kleinkinderen zich kunnen amuseren als ze op bezoek komen.

Bron: Artilignum