1. Rechtstreekse filter

Om steeds te kunnen genieten van gefilterd water, kan je een waterfilterdispenser installeren op je kraan. Dit geeft je ook de kans het water nog makkelijker te gebruiken voor al je huishoudtoestellen. Dankzij die filtering, zal er geen kalkverontreiniging kunnen optreden en neemt de levensduur van je huishoudtoestellen aanzienlijk toe.

2. Kokend water uit de kraan

Een kokend-water-kraan wordt geïnstalleerd op de gebruikelijke plaats van een kraan, maar met een waterreservoir eronder. De kraan produceert op ieder moment meteen koud, warm én kokend water. Dit zorgt ervoor dat je uitsluitend de hoeveelheid kokend water die je echt nodig hebt, verbruikt.

3. Limonade en vers fruit

Ben je de neutrale smaak van kraantjeswater beu? Door een kleine hoeveelheid limonadesiroop toe te voegen, kan je je water altijd een andere smaak geven. Uiteraard kan je dit ook doen met vers fruit, zoals limoen, citroen en sinaasappel.

4. Koolzuur

Bepaalde keukenmengkranen filteren niet enkel je water, ze kunnen er eveneens koolzuur aan toevoegen naar eigen smaak. Op die manier komt je bruiswater meteen uit je eigen kraan!